TRANSPORT GRATUIT NUMAI ASTĂZI!

Politica de rambursare

CARE ESTE POLITICA DE RETURNARE?


Avem o garanție de 30 de zile de returnare a banilor pentru toate articolele noastre. Se aplică anumite condiții, consultați mai jos pentru detalii.

Stare identică sau nealterată (listă neexhaustivă) :

Articolele trebuie returnate în termen de 30 de zile de la primire. Nu putem emite o rambursare după ce perioada de returnare a expirat. Fără excepții
Articolele trebuie să fie nedeschise, nefolosite, nealterate, nedeteriorate și nepurtate și să nu fie în starea indicată sau în forma în care au fost primite.
Toate părțile articolelor trebuie să fie intacte.
Articolele trebuie să fie returnate cu ambalajul original al produsului: cutii, UPC-uri, pungi sau orice alt element folosit pentru a ambala și proteja articolul.
Articolele trebuie să includă toate elementele care au fost incluse în ambalajul original, cum ar fi cablurile, telecomenzile, manualele, cardurile de garanție și de reducere, cadourile sau articolele bonus.
Articolele trebuie să poarte etichetele originale și/sau orice alte materiale de însoțire care au fost incluse inițial.
Rambursările vor fi efectuate prin aceeași metodă de plată utilizată pentru achiziție.
Taxele de expediere, dacă există, nu sunt rambursabile.
Costurile de expediere pentru retur sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să folosiți funcția de urmărire a articolelor returnate.
Anularea comenzii :

O comandă trebuie să fie anulată în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii pentru o rambursare integrală.
Dacă întârzierea este mai mare de 24 de ore sau dacă comanda a fost deja procesată, toate articolele incluse în comandă trebuie să ne fie returnate înainte de a putea fi emisă o rambursare. Se aplică anumite condiții, consultați mai sus pentru detalii.
Diferite tipuri de bunuri sunt scutite de returnare. Bunurile perisabile, cum ar fi alimentele, florile, ziarele sau revistele, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt articole intime sau sanitare, bunuri periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Alte articole nerambursabile :
Carduri cadou
Produse software descărcabile/Documente/PDF-uri
Anumite articole de sănătate și de îngrijire personală

Pentru a vă completa declarația, avem nevoie de o chitanță sau de o dovadă de cumpărare.

Vă rugăm să nu returnați achiziția la producător. Echipa noastră de asistență vă va furniza adresa depozitului nostru.

Există anumite situații în care se vor acorda doar rambursări parțiale (dacă este cazul)
Orice articol care nu este în starea sa originală, este deteriorat sau are piese lipsă din motive care nu se datorează unei erori a noastră.
Orice articol care este returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare.

Rambursare pentru adresa de livrare incorectă (dacă este cazul).
Atunci când plasați o comandă la noi, vom executa și livra articolele la adresa pe care ne-ați furnizat-o. Este responsabilitatea dvs. să completați corect această adresă și să verificați dacă este corectă. Vă vom trimite un e-mail de confirmare imediat după ce ați plasat o comandă la noi, cu toate detaliile pe care ni le-ați furnizat. Nu vă putem rambursa dacă ne-ați furnizat o adresă incorectă.

Taxe vamale și taxe de import (dacă este cazul)
Este responsabilitatea dvs. să le cunoașteți și să le plătiți. Noi nu le vom rambursa.


Rambursări (dacă este cazul)
După ce am primit și inspectat returul dumneavoastră, vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța dacă rambursarea dvs. a fost aprobată sau nu.
Dacă este aprobată, rambursarea va fi procesată și un credit va fi aplicat automat pe cardul de credit sau pe metoda de plată inițială în termen de câteva zile. Dacă doriți să evitați returnarea produselor noastre, vă putem oferi o rambursare parțială (prețul pe care l-ați plătit minus costul produselor).

Anularea unei comenzi
Dacă au trecut mai puțin de 24 de ore de când ați comandat articolul (articolele), putem anula comanda și vă putem oferi o rambursare integrală. În cazul în care au trecut mai mult de 24 de ore, putem anula comanda, dar vă vom rambursa doar ceea ce ați plătit, mai puțin costul produsului/expedierii. Dacă doriți o rambursare integrală, va trebui să așteptați sosirea articolelor și să le returnați la depozitul nostru. După ce vom primi și vom confirma starea articolelor returnate, vă vom putea oferi o rambursare completă.Rambursări întârziate sau lipsă (dacă este cazul)
Dacă nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să vă verificați mai întâi contul bancar.
Apoi, contactați compania de carduri de credit. Este posibil să dureze ceva timp până când rambursarea dvs. este postată oficial.
Apoi contactați banca dumneavoastră. De obicei, durează ceva timp până când rambursarea este procesată.
Dacă ați făcut toate aceste demersuri și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la contact@gradinameaminunata.comSchimburi (dacă este cazul)
Înlocuim articolele doar dacă sunt defecte sau deteriorate. De asemenea, putem înlocui articolele dacă sunt de mărime greșită și dacă, în același timp, nu v-am furnizat o tabelă de mărimi. În cazul în care v-am furnizat o tabelă de mărimi și ați comandat mărimea greșită, nu putem face un schimb. Dacă aveți nevoie să îl schimbați pentru același articol, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@gradinameaminunata.com

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca fiind un cadou în momentul cumpărării și a fost trimis direct către dvs., veți primi un credit cadou în valoare de valoarea returului. La primirea articolului returnat, vi se va trimite un voucher.

În cazul în care articolul nu a fost marcat ca fiind un cadou în momentul achiziției sau dacă expeditorul a trimis comanda către dvs. și aceasta v-a fost returnată ulterior, vom trimite o rambursare expeditorului, iar acesta va fi notificat cu privire la returnarea dvs.

Atunci când returnați un articol, trebuie să utilizați un serviciu de urmărire sau să achiziționați o asigurare de transport. Poșta se pierde adesea, așa că nu putem garanta că vom primi articolul pe care l-ați returnat.