TRANSPORT GRATUIT NUMAI ASTĂZI!

Întrebări frecvente

CÂT DE SIGURE SUNT DATELE MELE PERSONALE?

Mojwspanialyogrod aderă la cele mai înalte standarde industriale pentru a vă proteja informațiile personale.

Cardul dumneavoastră de credit și informațiile personale sunt criptate în timpul transmiterii folosind tehnologia Secure Sockets Layer (SSL) pe 128 de biți, același nivel de criptare folosit de cele mai importante bănci din lume.

Informațiile despre cardul dumneavoastră de credit vor fi utilizate doar pentru a finaliza tranzacția solicitată și NU vor fi stocate ulterior.

CÂND VOI PRIMI ACHIZIȚIA MEA?

De obicei, durează 1-2 zile pentru expedierea comenzii dvs., iar livrarea durează 5-8 zile lucrătoare.

CARE ESTE POLITICA DE RETURNARE?

Oferim o garanție de 30 de zile de returnare a banilor pentru toate produsele noastre. Se aplică termeni și condiții, a se vedea mai jos pentru detalii.

Termeni și condiții identice sau neschimbate (aceasta nu este o listă exhaustivă):

Articolele trebuie returnate în termen de 60 de zile de la primire. Nu putem emite rambursări dacă perioada de returnare a expirat. Fără excepții.
Articolele trebuie să fie nedeschise, nepurtate, nealterate, nedeteriorate și nefolosite, în starea sau forma în care au fost primite.
Toate părțile articolelor trebuie să fie intacte.
Articolele trebuie să fie returnate cu ambalajul original al produsului: cutii, UPC-uri, pungi sau alte elemente folosite pentru a ambala și proteja articolul.
Articolele trebuie să includă toate articolele în ambalajul original, cum ar fi cablurile, cablurile, telecomenzile, manualele, cardurile de garanție și de reducere, cadourile sau articolele bonus.
Articolele trebuie să aibă etichetele originale și/sau documentele de însoțire care au fost furnizate inițial.
Rambursările se vor face folosind aceeași metodă de plată care a fost folosită pentru achiziție.
Taxele de expediere, dacă există, nu vor fi rambursate.
Costurile de transport pentru retur sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să urmăriți transportul atunci când returnați articolele.


Anularea comenzii:

Comanda trebuie să fie anulată în termen de 24 de ore de la expediere pentru a primi o rambursare completă.
În cazul în care durează mai mult de 24 de ore sau dacă comanda a fost deja procesată, toate articolele comandate trebuie returnate înainte de a fi emisă o rambursare. Se aplică termeni și condiții, a se vedea mai sus pentru detalii.

CUM POT VERIFICA STAREA COMENZII MELE?

Odată ce comanda dvs. a fost expediată, vă vom trimite un e-mail cu un cod de urmărire. De acolo puteți verifica unde se află coletul dumneavoastră și când va sosi. Dacă nu primiți un link de urmărire, accesați pur și simplu e-mailul de confirmare a comenzii și faceți clic pe butonul albastru "Vizualizare informații despre comandă și urmărire". Veți fi direcționat către rezumatul comenzii, unde veți găsi numărul de urmărire. Dacă faceți clic pe acest număr, veți accesa informațiile de urmărire a comenzii.

DE CE NU AM PRIMIT E-MAILUL DE CONFIRMARE A COMENZII/EXPEDIERII?

După ce plasați comanda, trimitem întotdeauna un e-mail de confirmare a comenzii la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Odată ce comanda dvs. a fost expediată, vă trimitem un e-mail de confirmare a expedierii la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Nu uitați să verificați dosarul de corespondență nedorită.

DE CE NU SUNT ACTUALIZATE INFORMAȚIILE DE URMĂRIRE?

De obicei, informațiile de urmărire întârzie cu câteva zile. Nu vă faceți griji dacă nu vedeți nicio actualizare. Dacă au trecut mai mult de 3 săptămâni, puteți trimite un e-mail la serviciul de asistență și vom analiza problema.

INFORMAȚIILE DE URMĂRIRE INDICĂ FAPTUL CĂ PRODUSUL MEU A FOST LIVRAT, DAR EU NU L-AM PRIMIT?

Uneori, informațiile de urmărire sunt inexacte și produsul este totuși livrat. De asemenea, merită să verificați cu familia/vecinii pentru a vedea dacă au primit un transport în numele dumneavoastră.

PRODUSUL PE CARE L-AM COMANDAT ESTE DETERIORAT, POT PRIMI UNUL NOU?

Bineînțeles că puteți. Vă vom trimite gratuit un produs nou. Vă rugăm să ne contactați prin e-mailul nostru de asistență și să ne furnizați o fotografie a articolului (articolelor) deteriorat(e).


AM FĂCUT O GREȘEALĂ DE SCRIERE ÎN ADRESA DE EXPEDIERE, CE TREBUIE SĂ FAC?

Imediat ce comanda dvs. este expediată, ne puteți trimite un e-mail pentru a solicita o corecție la adresa furnizată. Cererile de corecție după 24 de ore nu vor fi acceptate și pot duce la nelivrarea pachetului. Orice pachet returnat din cauza unei adrese incorecte sau inexacte va fi returnat pe cheltuiala cumpărătorului. Vă rugăm să verificați de două și trei ori dacă adresa dvs. este corectă. Deși verificăm toate comenzile cu mare atenție înainte de a le expedia, nu putem fi trași la răspundere pentru informații incorecte, cum ar fi datele cardului de credit sau adresele. Vă rugăm să verificați cu atenție comanda înainte de expediere.

Cum pot contacta Gradinameaminunata?


Puteți contacta departamentul nostru de servicii pentru clienți prin e-mail: contact@gradinameaminunata.com

Facem toate eforturile pentru a răspunde în termen de 1-2 zile lucrătoare.