TRANSPORT GRATUIT NUMAI ASTĂZI!

Condiții de utilizare a serviciului

CONDIȚII DE VÂNZARE ȘI UTILIZARE

----

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este operat de Gradinameaminunata. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "noi", "nostru" și "nostru" se referă la Gradinameaminunata. Gradinameaminunata oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorul, cu condiția acceptării de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.


Vizitând acest site și/sau achiziționând oricare dintre produsele noastre, accesați "Serviciul" nostru și sunteți de acord cu următorii termeni și condiții ("Termeni și condiții", "Termeni și condiții", "Termeni și condiții"), inclusiv cu orice termeni, condiții și politici suplimentare la care se face referire aici și/sau disponibile prin intermediul unui hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor acestui site, inclusiv, fără a se limita la, utilizatorii care navighează pe site și care sunt furnizori, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de vânzare și utilizare înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a acestui site, sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni. Dacă nu acceptați toți termenii și condițiile acestui acord, nu trebuie să accesați site-ul sau să utilizați serviciile oferite pe site. În cazul în care acești termeni de vânzare și utilizare sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești termeni de vânzare și utilizare.

Noile caracteristici și instrumente adăugate în viitor la acest magazin vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de utilizare prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină în mod regulat pentru a vedea dacă au fost făcute modificări. Continuarea utilizării sau accesării site-ului după ce au fost efectuate modificări constituie acceptarea de către dumneavoastră a acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc., care ne oferă o platformă de comerț electronic pentru a vă vinde produsele și serviciile noastre.


ARTICOLUL 1 - CONDIȚII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI NOSTRU ONLINE

Prin acceptarea acestor condiții de vânzare și utilizare, declarați că ați atins vârsta majoratului în țara, statul sau provincia de reședință și că ați consimțit la utilizarea acestui site web de către minorii aflați sub responsabilitatea dumneavoastră.

Utilizarea produselor noastre în scopuri ilegale sau neautorizate este interzisă și nu aveți voie, prin utilizarea site-ului, să încălcați legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu aveți voie să transmiteți viermi, viruși sau alte coduri de natură distructivă.

Orice încălcare sau nerespectare a acestor termeni va duce la încetarea imediată a serviciului.


ARTICOLUL 2 - TERMENI ȘI CONDIȚII

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la Servicii oricărei persoane, în orice moment, din orice motiv.

Înțelegeți că Conținutul dvs. (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transmis necriptat, inclusiv (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma cerințelor tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate atunci când sunt transmise prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice parte a Serviciului sau utilizarea Serviciului, sau orice acces sau contact pe site-ul web prin care este furnizat Serviciul, fără acordul nostru prealabil în scris.

Secțiunile utilizate în prezentul acord sunt furnizate pentru confortul dumneavoastră și nu limitează sau afectează acești termeni.


ARTICOLUL 3 - ACURATEȚEA, CARACTERUL COMPLET ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Conținutul acestui site este furnizat doar în scop informativ și nu trebuie considerat ca fiind singura sursă de informații pentru luarea unor decizii fără consultarea prealabilă a surselor de informare.

Acest site poate conține unele informații anterioare. Aceste informații anterioare, prin natura lor, nu sunt de actualitate și sunt furnizate doar în scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că sunteți responsabil pentru monitorizarea modificărilor aduse site-ului nostru.


ARTICOLUL 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (și orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment și fără notificare prealabilă.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru nicio modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.
ARTICOLUL 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Este posibil ca anumite produse sau servicii să fie disponibile doar online, prin intermediul site-ului nostru. Aceste produse sau servicii pot fi disponibile în cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazinul nostru sunt afișate cât mai clar posibil. Nu putem garanta că culorile afișate pe ecranul computerului dvs. vor fi exacte.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să restricționăm vânzarea produselor sau serviciilor noastre către orice persoană din orice zonă geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitatea oricărui produs sau serviciu pe care îl oferim. Toate descrierile și prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă și la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a înceta să oferim un produs în orice moment. Toate ofertele de servicii sau produse de pe acest site sunt nule acolo unde sunt interzise prin lege.

Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor bunuri obținute sau achiziționate de dumneavoastră va corespunde așteptărilor dumneavoastră sau că erorile din servicii vor fi corectate.


ARTICOLUL 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR PRIVIND FACTURAREA ȘI CONTUL

Ne rezervăm dreptul de a respinge orice comandă plasată de dumneavoastră. Putem, la discreția noastră exclusivă, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau din același cont de client, card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care comanda dvs. este modificată sau anulată, este posibil să încercăm să vă notificăm prin contactarea dvs. la adresa de e-mail și/sau la adresa de facturare sau la numărul de telefon furnizate în momentul în care ați plasat comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, la discreția noastră exclusivă, pot proveni de la revânzători, dealeri sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre comandă și cont pentru toate comenzile plasate prin intermediul magazinului nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, cum ar fi adresa de e-mail, numerele de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă putem contacta, după cum este necesar.

Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru mai multe detalii.


ARTICOLUL 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu avem nicio supraveghere, control sau influență.

Recunoașteți și sunteți de acord că vă putem oferi acces la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără garanții, declarații sau condiții de niciun fel și fără consimțământ de niciun fel. Nu vom avea nicio răspundere legală care rezultă din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a acestor instrumente opționale ale unor terțe părți.

Dacă utilizați instrumentele opționale oferite pe site, o faceți pe propriul risc și ar trebui să consultați termenii și condițiile în care aceste instrumente sunt oferite de către furnizorul (furnizorii) aplicabil(i).

În viitor, este posibil să oferim noi servicii și/sau caracteristici pe site-ul nostru (inclusiv noi instrumente și resurse). Aceste noi servicii și caracteristici vor fi, de asemenea, supuse acestor condiții de vânzare și utilizare.

ARTICOLUL 8 - LEGĂTURI CĂTRE TERȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot conține materiale de la terțe părți.

Legăturile către site-uri web ale unor terțe părți de pe acest site vă pot redirecționa către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu avem nicio obligație de a revizui sau evalua conținutul sau acuratețea acestor site-uri și nu garantăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, site-urile web, produsele, serviciile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri terțe.

Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau vătămări legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu astfel de site-uri web ale unor terțe părți. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile site-urilor terțe și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a încheia orice tranzacție. Orice plângeri, reclamații, preocupări sau întrebări referitoare la aceste produse terțe trebuie adresate părții terțe respective.


SECȚIUNEA 9 - COMENTARII, SUGESTII ȘI ALTE OBSERVAȚII ALE UTILIZATORILOR

Dacă trimiteți un anumit conținut la cererea noastră (de exemplu, pentru a participa la concursuri) sau dacă, fără cererea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (denumite colectiv "Comentarii"), ne acordați dreptul, în orice moment și fără restricții, de a edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice alt mod, în orice mediu, Comentariile trimise către noi. Nu suntem și nu vom fi obligați să (1) menținem confidențialitatea comentariilor; (2) să plătim compensații pentru comentariile trimise; sau (3) să răspundem la comentarii.

Putem, dar nu suntem obligați să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm orice conținut pe care îl considerăm, la discreția noastră, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, abuziv, defăimător, calomnios, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil, sau care încalcă proprietatea intelectuală sau acești Termeni și condiții.

Sunteți de acord să postați comentarii care nu încalcă drepturile unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține conținut ilegal, defăimător, ofensator sau obscen, sau orice virus informatic sau alt malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu trebuie să folosiți o adresă de e-mail falsă, să vă dați drept o persoană care nu sunteți sau să încercați să ne induceți în eroare pe noi și/sau terțe părți cu privire la originea comentariilor dumneavoastră. Sunteți singurul responsabil pentru toate comentariile pe care le postați și pentru acuratețea acestora. Nu suntem responsabili și ne declinăm orice răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de orice terță parte.


SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL

Transferul de informații personale către magazinul nostru este reglementat de politica noastră de confidențialitate. Faceți clic aici pentru a consulta politica noastră de confidențialitate.


SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Din când în când, pe site-ul sau serviciul nostru pot apărea informații care pot conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni, care se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, termene de livrare și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile în cazul în care orice informație de pe Serviciu sau de pe site-ul web asociat este inexactă, în orice moment și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat o comandă).

Nu avem nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica nicio informație de pe Serviciu sau de pe site-ul web aferent, inclusiv, dar fără a ne limita la informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege. Nu trebuie să vă bazați pe nicio dată de actualizare stabilită a Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru a stabili că informațiile din Serviciu sau din orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

ARTICOLUL 12 - UTILIZARE INTERZISĂ

În plus față de interdicțiile prevăzute în condițiile generale de vânzare și utilizare, utilizatorului îi este interzisă utilizarea site-ului web sau a conținutului acestuia: (a) în scopuri ilegale; (b) pentru a induce sau a participa la comiterea de acte ilegale de către alte persoane; (c) pentru a încălca orice lege, normă sau regulament al oricărui stat, provincie sau țară, sau orice regulament internațional; (d) să încalce sau să violeze drepturile de proprietate intelectuală ale noastre sau ale unei terțe părți; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să defăimeze, să calomnieze, să umilească, să intimideze sau să discrimineze orice persoană pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau alte coduri malițioase care sunt sau pot fi utilizate într-un mod care interferează cu funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricăror site-uri web afiliate, independente sau bazate pe Internet; (h) colectarea sau urmărirea de informații personale despre alții; (i) spam, phishing, deturnarea de domenii, phishing, navigare, căutare sau scanare pe web (sau orice altă resursă); (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) încălcarea sau eludarea măsurilor de securitate ale Serviciului nostru, ale oricărui alt site web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea utilizărilor interzise.ARTICOLUL 13 - EXCLUDEREA GARANȚIILOR ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm că utilizarea de către dvs. a Serviciilor noastre va fi neîntreruptă, rapidă, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi exacte sau fiabile.

Sunteți de acord cu faptul că putem întrerupe din când în când serviciul pe termen nelimitat sau putem rezilia serviciul în orice moment fără notificare prealabilă.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau neutilizarea Serviciului se face pe propriul risc. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt furnizate prin intermediul Serviciului sunt (dacă nu se specifică altfel în mod expres) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru uzul dumneavoastră, fără declarații, garanții sau condiții de orice fel, exprese sau implicite, inclusiv orice garanții implicite de vandabilitate, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu sau nerespectare.

În niciun caz SensoryLife, directorii, directorii, funcționarii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii și licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau consecvente, pierderi, pretenții sau compensații de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la profituri pierdute, venituri, economii, date, costuri de înlocuire sau alte daune similare, fie în contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod. care rezultă din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau produs de pe Serviciu sau pentru orice altă revendicare legată în orice mod de utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, fără limitare, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daună de orice fel survenită ca urmare a utilizării de către dvs. a Serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție prin intermediul Serviciului, chiar dacă ați fost informat de posibilitatea unei astfel de situații. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.ARTICOLUL 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați de răspundere Platforma de Comerț Electronic, părinții, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații dvs., de orice reclamație, inclusiv taxele rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor Termeni de vânzare și utilizare sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau a încălcării de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

ARTICOLUL 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Termeni de vânzare și utilizare este considerată ilegală, invalidă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere poate fi totuși aplicată în măsura în care legea permite acest lucru, iar partea inaplicabilă va fi considerată separabilă din acești Termeni de vânzare și utilizare, dar o astfel de separare nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

ARTICOLUL 16 - REZILIERE

Obligațiile și responsabilitățile asumate de părți înainte de data rezilierii supraviețuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești termeni și condiții vor rămâne în vigoare până la rezilierea de către dumneavoastră sau până când veți fi reziliat de către dumneavoastră. Puteți rezilia acești termeni în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să mai folosiți site-ul nostru.

Dacă stabilim, la discreția noastră, că nu respectați termenii acestor Termeni sau dacă suspectăm că nu respectați, putem, de asemenea, să reziliem acest Acord în orice moment, fără a vă anunța, iar dumneavoastră veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data rezilierii, inclusiv, și/sau vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

ARTICOLUL 17 - ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau dispoziție din acești termeni de vânzare și utilizare nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

Acești termeni de vânzare și utilizare sau orice alte reguli de funcționare sau politici pe care le publicăm pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea Serviciului și înlocuiesc toate comunicările, propunerile și acordurile anterioare și contemporane, fie ele orale sau scrise, dintre dumneavoastră și noi (inclusiv, fără a se limita la, orice versiune anterioară a termenilor de vânzare și utilizare).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor termeni de vânzare și utilizare nu va fi interpretată în defavoarea editorului.


ARTICOLUL 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești termeni și condiții de vânzare și de utilizare, precum și orice acorduri separate prin care vă furnizăm servicii, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația aplicabilă.
ARTICOLUL 19 - MODIFICĂRI ALE CONDIȚIILOR GENERALE DE VÂNZARE ȘI DE UTILIZARE

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Condițiilor generale de vânzare și utilizare în orice moment pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor condiții de vânzare și utilizare prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați în mod regulat site-ul nostru pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesării site-ului nostru după publicarea modificărilor la acești termeni de vânzare și utilizare constituie acceptarea de către dumneavoastră a acestor modificări.


ARTICOLUL 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările referitoare la acești termeni de vânzare și utilizare trebuie trimise la contact@gradinameaminunata.com